Recruitment Directie Functies

Ervaren ondernemers als headhunter voor vacatures op directieniveau

Headhunter & Recruitmentbureau directie posities

Wie is de juiste leider voor uw bedrijf?

MR Consultants is het gespecialiseerde recruitmentbureau voor het invullen van posities op directieniveau. Wij opereren niet als standaard recruiter, al onze consultants zijn ervaren ondernemers en weten over welke competenties een directielid moet beschikken om succesvol te zijn. De laatste jaren hebben wij een unieke headhunting methode ontwikkeld voor het invullen van vacatures op directie en algemeen managementniveau. Unieke software, een netwerk op c-level niveau gecombineerd met directie assessments zorgen ervoor dat wij elke keer de juiste persoon vinden.

Een bedrijfskundige en resultaatgerichte ondernemers achtergrond, maken onze consultants zeer succesvol voor het invullen van directie functies.

Directie recruitment via MR Consultants

Onze unieke recruitment methoden verbinden de juiste directeur aan uw organisatie

Recruitment door consultants met ondernemers en directie achtergrond

Unieke software voor het direct benaderen van kandidaten

Een perfecte match door de MR fit scan

Meten van competenties middels het MR Directie Assessment

Mogelijkheid tot online leren & coaching van kandidaten

Custom-made marketing directie plan

No-Cure | No-pay

Headhunting van directieleden

Resultaat in 7 efficiënte stappen

STAP 1

Intake & wervings plan op maat

STAP 1

STAP 2

Search strategie

STAP 2

STAP 3

Direct benaderen van geschikte kandidaten

STAP 3

STAP 4

Voorstel en onderbouwing kandidaten

STAP 4

STAP 5

Vervolggesprekken & Assessment

STAP 5

STAP 6

Presentatie

STAP 6

STAP 7

Contract, aanname en nazorg

STAP 7

Headhunter directie functies

Headhunter, werving en selectie, executive search of recruitment. Hoe je het ook noemt, MR Consultants vindt de juiste persoon bij een directie vacature. Hoe wij dit doen? Een ondernemers achtergrond en inzicht in bedrijfsprocessen helpt ons sneller te begrijpen wie past bij uw onderneming en in staat is deze te laten groeien.

Op basis van een intake stellen wij het ideale profiel samen. Wij kijken verder dan een CV, we zorgen voor een persoon die past bij het DNA van bedrijf, klanten en medewerkers.

Hoe vinden wij de juiste directie leden? Onze unieke software stelt ons in staat om 99% van directie leden in Nederland en Internationaal te vinden. Wij vertrouwen niet op een old boys netwerk,  maar als moderne recruiter zijn wij data gedreven. Met uw input zorgen wij voor kandidaten die bedrijven laten groeien in elke fase.

Garantie op een passende match

Voor het aannemen van een nieuw directielid moet je 100% zeker zijn dat dit de juiste kandidaat is. Met een beproefde recruitmentmethode gecombineerd met directie assessments zorgen wij voor een 100% goede match.

Interim Directeur

Heeft uw bedrijf behoefte aan een tijdelijke of ad-interim directeur. MR Consultants zorgt ook voor interim directieposities voor de juiste kandidaat op de juiste plaats. Via onze dienst interim management recruitment, leveren wij snel de juiste directeur voor een tijdelijke functies.

Succesvol ingevulde directie functies

MR Consultants heeft een breed trackrecord opgebouwd in het succesvol invullen van directiefuncties. We hebben al vele familiebedrijven geholpen aan een nieuwe directeur en voor MKB bedrijven een opvolger gevonden. Steeds meer private equity bedrijven weten ons ook te vinden voor het zoeken naar een CEO. Functies die we de laatste jaren hebben ingevuld zijn onder andere:

  • Algemeen Directeur
  • CEO
  • CCO
  • COO
  • CMO
  • Adjunct Directeur
  • General Manager
  • Financieel Directeur
  • Interim Directeur

Benieuwd hoe wij ook de juiste directeur voor uw organisatie vinden? Neem contact op.

Directie vacature invullen?

Waar kunnen we u bij helpen? Onze consultants vertellen graag meer over onze unieke wervingsmethoden om de beste directie leden voor uw organisatie te vinden. Bel direct 085 – 064 54 48 

Scroll naar top