Outplacement Bureau

Resultaatgerichte begeleiding naar ander werk

Outplacement begeleiding

Outplacement bureau voor begeleiding bij ontslag

MR Consultants is een outplacement bureau die bedrijven helpt om werknemers te begeleiden naar aan andere baan. Onze outplacement coaches zijn allemaal ervaren ondernemers die weten wat het is om afscheid te nemen van werknemers en deze succesvol te helpen aan een andere uitdaging.

Uit eigen ervaring weten wij hoe moeilijk het is om medewerkers te laten gaan. Of het nu komt door boventalligheid, een burn-out, niet de juiste fit of economische redenen, een outplacement traject is vaak voor werkgever als werknemer een emotionele aangelegenheid.

Wat de reden ook is, onze outplacement consultants begeleiden een outplacement traject resultaatgericht, maar met respect voor ieders belangen.

Wat maakt ons uniek in outplacement

Onze management ervaring stelt ons als geen ander in staat resultaatgericht te bemiddelen

Inzicht in persoonlijke kwaliteiten

Unieke software om cliënten gestructureerd en snel te helpen

Inzicht in wensen en capaciteiten door assessments

Relevant beeld van mogelijkheden en kansen

Coaching en begeleiding door onze consultants & coaches

Een gepersonaliseerd outplacement plan

Resultaatgericht naar een andere baan

Outplacement Proces

Resultaat in 7 efficiënte stappen

STAP 1

Intake & Plan op maat

Een outplacement plan wordt bij ons altijd op maat gemaakt. We starten met een intake bij het bedrijf en de achtergrond van het vertrek. Op basis hiervan maken wij een plan op maat met de verwachtingen en het beoogde resultaat. Uiteraard gebeurt dit altijd in vertrouwen.

STAP 1

STAP 2

Begrip & Acceptatie

Voor medewerkers is het vaak een ingrijpende gebeurtenis om te horen dat er afscheid van je wordt genomen. Direct en eerlijk communiceren met onderbouwing voor het besluit. Zo creëren we in deze fase begrip en bewustwording.

Het inlaten zien dat dit het beste is voor beide partijen kan het proces van acceptatie versnellen. 

STAP 2

STEP 3

Inzicht in persoon en kansen

Een ontslag zien wij vaak als kans voor een persoon. Je hebt nu de mogelijkheid om weer iets nieuws te beginnen wat echt bij je past. We starten daarom met een gesprek om inzicht te krijgen in de wensen van een medewerker.

Deze gesprekken combineren we met een persoonlijkheidstest en assessment. Op basis hiervan krijgen we inzicht in iemands drijfveren en koppelen dit aan de kansen die er zijn op de arbeidsmarkt.

STEP 3

STEP 4

Verkennen mogelijkheden

We helpen de kandidaat met het opstellen van zijn profiel om de kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Welke sterke punten zijn er en welke competenties of aanvullende cursussen zijn er benodigd om die nieuwe baan te krijgen.

Met online trainingen kunnen wij ontbrekende vaardigheden snel eigen maken.

STEP 4

STEP 6

Sollicitatie

Onze management achtergrond stelt ons uitstekend in staat om kandidaten te helpen met het voorbereiden op een sollicitatie. Door deze ervaring worden kandidaten beter voorbereid op gesprekken en wordt de kans op een nieuwe baan verhoogd.

STEP 6

STEP 7

Resultaat & Nazorg

Wij zijn ondernemend, doel en resultaatgericht. Deze competenties maakt ons het meest succesvolle outplacement bureau met de hoogste resultaatgarantie. Na het traject blijven wij graag verbonden om de voortgang te monitoren.

STEP 7

Informatie over re-integratie en outplacement

mr consultants het bureau voor recruitment van managers en outplacement

Vragen over outplacement

MR Consultants is gevestigd te Eindhoven maar werkt met consultants en coaches voor outplacement door heel Nederland. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een outplacement traject via MR Consultants. Of bel direct 085 – 064 54 48

Scroll to Top