Managementfunctie invullen? Begin hier.

Headhunter Marketing Functies

Wij vinden marketeers die ondernemingen laten groeien

management recruiters

Bureau voor het invullen van marketing vacatures

Welke competenties heeft de moderne marketeer?

De werving en selectie van een marketing manager is de laatste jaren sterk veranderd. Marketing functies zijn vernieuwd, dit vraagt een andere aanpak in het recruiten van de beste marketing professionals. Als vooruitstrevend marketing recruitment bureau zorgt MR consultants voor marketing managers die bedrijven laten groeien.

Hoe wij dit doen? Al onze recruiters zijn ervaren marketing professionals. Wij kennen de nieuwste trends in online marketing en weten welke competenties benodigd zijn om een moderne marketingfunctie succesvol in te vullen.

Marketing Recruitment: kies voor de specialist

Onze unieke recruitment methoden verbinden de juiste marketing professional aan uw organisatie

Werving en selectie door consultants met verstand van marketing

Unieke software voor het direct benaderen van kandidaten

Een perfecte match door de MR Consultants MARKETING fit scan

Meten van competenties middels het MR Marketing Assessment

Mogelijkheid tot online leren & coaching van kandidaten

Custom-made marketing recruitment plan

No-Cure | No-pay

Je kiest niet zomaar een Headhunter, maar je wilt iemand die je bedrijf en business begrijpt. Door onze marketing ervaring werken wij niet als standaard recruiter, maar als sparringspartner voor ondernemers.

Uiteindelijk ben je op zoek naar die persoon die past bij het bedrijf en de doelen die je nastreeft. Daarom selecteren wij mensen die weten wat het is om resultaten te behalen en jouw onderneming laten groeien.

Waar vind je dan die marketing professionals? Onze unieke software maakt het mogelijk om 99% van alle marketeers direct te benaderen. Dit betekent dat wij op basis van een intake de kandidaat kunnen vinden die past bij de wensen van onze opdrachtgevers. Door onze resultaatgerichte aanpak zijn wijzeer succevol in het hunten van de juiste personen en weten deze met een onderbouwd verhaal te bewegen naar een andere functie.

Garantie op een passende match

Wij zijn gericht op lange termijn successen en daarom mogen wij veel klanten tot onze vaste opdrachtgevers rekenenn. Onze unieke werving en selectie proces voor marketeers is zeer succesvol, dit vertaalt zich in langdurige arbeidsovereenkomsten. Mocht de match toch niet goed blijken dan zorgen wij voor een betere match.

Wij zijn experts in het vinden van online marketeers. 80% van de marketing vacatures die wij invullen hebben een link met online. Ons netwerk binnen de grootste online marketing bedrijven helpt ons om snel de juiste online marketing professional te vinden.

Ook wanneer u op zoek bent naar een interim marketing manager is MR Consultants het bureau. Via onze dienst interim management recruitment, leveren wij snel de juiste marketeer voor een tijdelijke opdracht.

Voor diverse opdrachtgevers heeft MR Consultants de laatste jaren een breed spectrum van marketing functies ingevuld. Waar in het verleden veel offline marketeers gevraagd werden, ligt de laatste jaren de focus meer op online marketing functies of posities die raakvlakken met een online kanaal hebben. Juist hier liggen groei kansen voor bedrijven en is het belangrijk om de juiste marketing manager te recruiten. MR Consultants is trots een expertise in marketing recruitment opgebouwd te hebben. Functies die wij hebben ingevuld zijn onder andere:

  • Marketing Manager Off- en Online
  • Brand Manager
  • Product Manager
  • Marketeer
  • Category Manager
  • Director of Marketing

Opdrachtgevers voor marketing vacatures die wij succesvol hebben ingevuld komen uit diverse branches zoals: Retail, Online, E-tail, B2B, dienstverlening, vastgoed, it, groothandel, solar en logistiek. Benieuwd hoe wij met een op maat gemaakt recruitment plan uw marketing vacature invullen? Neem dan contact op.

Executive Search & Headhunter Marketing functies