Managementfunctie invullen? Begin hier.

Management Assessments

Voor inzicht in persoon en capaciteiten

management recruiters

Bureau voor assessments en persoonlijkheidstesten

MR Consultants is een gecertificeerd assessmentbureau. Wij bieden diverse testen aan die onze opdrachtgevers helpen om meer inzicht te krijgen in de persoonlijkheid en capaciteiten van kandidaten en medewerkers.

Onze assessments en testen zijn custom made  en worden afgestemd op functie en niveau. Online assessments kunnen wij via ons eigen testcenter al binnen 24 uur personaliseren en aanbieden bij kandidaten. Naast onze uitgebreide onlinetesten kunnen onze consultants een volledig assessment afnemen bestaande uit interviews, meting van capaciteiten en persoonlijkheidstesten. Op basis van deze testen bieden wij onze klanten een volledig assessment rapport aan voorzien van ontwikkelings, coaching en interview vragen.

Neem contact op voor de mogelijkheden voor uw bedrijf. Wij vertellen graag meer over de juiste inzet van onze assessments.

Inzetten van management assesments

Voor meer inzicht in capaciteiten en persoonskenmerken bieden onze assessments uitkomst. MR Consultants biedt een complete oplossing voor het testen van medewerkers en kandidaten. Zo worden onze testen gebruikt voor recruitment, promotie, loopbaanontwikkeling, coachingstrajecten en outplacement.

Recruitment

Voor meer inzicht in de capaciteiten en ontwikkelingsmogelijkheden van een kandidaat tijdens een werving en selectie traject. Onze assessments worden afgestemd op functie en niveau.

Promotie

Heeft u een kandidaat op het oog voor een promotie, maar weet u niet zeker of deze geschikt is. Ook voor meer inzicht in het ontwikkelingspotentieel en loopbaanplanning zijn assessments geschikt.

Outplacement

Een medewerker past niet meer op een functie, is boventallig of er is een reorganisatie. Met onze testen zorgen wij voor inzicht in capaciteiten, persoonskenmerken en het arbeidspotentieel van kandidaten.

Reviews in