Managementfunctie invullen? Begin hier.

Recruitment commerciële functies

Wij vinden sales professionals die doelen bereiken

recruitment commercieel management

Bureau voor het invullen van commerciële vacatures

Hoe vind je de juiste commerciële mensen?

De werving en selectie van commerciële professionals is voor veel bedrijven een uitdaging. Het sales vak is de laatste jaren sterk veranderd. Om succesvol te zijn in een commerciële functie heb je vandaag andere competenties en capaciteiten nodig. Commercieel succes hangt af van het lokaliseren van de juiste doelgroep en het verkopen van toegevoegde waarde. 

MR Consultants werkt in het recruitmentproces alleen met consultants die zelf commerciële teams hebben aangestuurd. Wij weten welke persoonskenmerken en competenties er nodig zijn om een commerciële vacature succesvol in te vullen.

Met onze unieke werving en selectie software hunten wij commerciële kandidaten die passen bij uw bedrijf, product en doelgroep. Meer weten? Neem contact op of lees verder.

Werving & Selectie Commerciële Functies

Onze unieke recruitment methoden verbinden de juiste sales professional aan uw organisatie

Werving en selectie door consultants met kennis van sales

Unieke software voor het direct benaderen van kandidaten

Een perfecte match door de MR Consultants sales fit scan

Meten van competenties middels het MR Sales Assessment

Mogelijkheid tot online leren & coaching van kandidaten

Custom-made commercieel recruitment plan

No-Cure | No-pay

Recruitment van commerciele mensen is een vak apart. Daarom werken wij met Headhunters die weten wat het is om succesvol een commerciële functies in te vullen. Als executive search bureau voor commerciële functies helpen wij B2B bedrijven bij het invullen van sales vacatures op managementniveau. Met een beproefde recruitmentmethode zorgen wij voor de juiste kandidaat bij uw commerciële vacature.

MR Consultants beschikt met haar unieke software over de grootste database van sales professionals. Op basis van een intake stellen wij een search strategie op en benaderen rechtstreeks kandidaten die voldoen aan de wensen van onze opdrachtgevers. Onze sales management achtergrond helpt ons met het vinden van de juiste personen. Door het stellen van de gerichte vragen en te werken met een wervende pitch weten wij passende kandidaten te bewegen voor een overstap. Deze aanpak maakt ons zeer succesvol in het recruiten van commerciële professionals.

Commerciële functies zijn de laatste jaren sterk veranderd. Grote sales teams zijn opgeheven en verkopen vinden via telefoon of online plaats. Als recruitmentbureau focussen wij op nieuwe commerciële functies waarbij een hoogwaardige dienstverlening geleverd wordt. Uw klanten zitten niet te wachten op een standaard vertegenwoordiger, maar willen iemand die meedenkt en helpt bij het oplossen van hun probleem. Wij leveren die kandidaten die weten wat het in om te verkopen in 2020. Denk aan technische sales functies, accountmanagers in het e-commerce domein, social selling profs, maar ook sales leiders die teams naar grote hoogte tillen en weten wat het is om doelen te bereiken.

Ook wanneer u op zoek bent naar een interim sales manager is MR Consultants het bureau. Via onze dienst interim management recruitment, leveren wij snel de juiste sales professional voor een tijdelijke opdracht.

Voor diverse opdrachtgevers heeft MR Consultants de laatste jaren een breed spectrum van commerciële functies ingevuld. Functies die wij hebben ingevuld zijn onder andere:

  • Commercieel Manager
  • Sales Manager
  • Commercieel directeur
  • Key Account Manager
  • Business Development Manager
  • CCO
  • Sales Director

Deze functies hebben wij ingevuld in diverse branches waaronder: retail, maakindustrie, internationaal, groothandel, IT, Pharma, dienstverlening en vastgoed.

Executive Search & Headhunter Commerciële functies