Managementfunctie invullen? Begin hier.

Headhunter
E-commerce

Specialisten in e-tail en e-commerce functies

management recruiters

Recruitmentbureau voor E-commerce functies

E-commerce en E-tail vacatures zijn de laatste jaren steeds moeilijker in te vullen. De vraag naar e-commerce en e-tail specialisten is groter dan het aantal kandidaten. Hoe recruit je dan succesvol specialisten in E-commerce?

MR Consultants is expert in e-commerce recruitment. Door onze kennis van e-commerce en focus op online functies zijn wij uitgegroeid tot het werving en selectie bureau voor het invullen van vacatures in e-commerce. Wij zijn data gedreven. Onze kennis van de online wereld in combinatie met unieke recruitment software helpt ons elke keer weer succesvol te zijn.

Benieuwd hoe wij uw e-commerce vacature invullen? Neem contact op voor meer informatie.

Specialist in E-commerce recruitment

Onze unieke recruitment methoden verbinden de juiste e-commerce professional aan uw organisatie

Recruiters met kennis van E-commerce en E-tail

Recruitment software voor het direct benaderen van kandidaten

E-commerce competenties scan

Assessments voor selectie van kandidaten

De beste specialisten in E-commerce en Online

Custom-made e-commerce recruitment plan

No-Cure | No-pay

E-commerce is een specialisme. Om te winnen van je concurrenten moet je de beste e-commerce specialisten aan je binden. Als specialist in e-commerce recruitment spreken wij de taal van kandidaten. Voor het selecteren van de beste kandidaten maken wij gebruik van onze executive search methoden. Door data gedreven recruitment software weten wij de juiste persoon voor een vacature direct te benaderen. Met de juiste triggers en een presentatie van bedrijf en functie overtuigen wij  kandidaten om zich verder te ontwikkelen in een nieuwe uitdaging. 

Als recruitmentbureau zagen wij al snel de groei in online, e-tail en e-commerce functies. Door direct een specialisatie in e-commerce functies aan te gaan hebben wij de laatste jaren een grote voorsprong t.o.v. reguliere recruiters opgebouwd. Dit uitgebriede netwerk in combinatie met eigen ontwikkelde werving en selectie software stelt ons in staat ook de kandidaat voor uw vacature te vinden.

Door een op maat gemaakt executive search en recruitment plan weten wij de juiste mensen voor een functie te selecteren. Door deze beproefde methode is de kans op een mismatch zeer klein. Mocht dit toch gebeuren dan krijgt u van onze een vervangende kandidaat.

Bedrijven hanteren diverse namen en disciplines voor functies in online. Als specialist in e-commerce zorgen wij voor een op maat gemaakt plan. Vooral voor deze specifieke functies kies je voor een specialist in plaats van allround kantoor als randstad of yer. Wat belangrijk is de gewenste competenties en werkzaamheden voor een functies. Op basis van een intake ontwerpen wij de juiste functieomschrijving voor een vacature in het online domein. Dit koppelen wij aan een op maat gemaat recruitmentplan zodat wij de juiste mensen kunnen benaderen. Op deze manier zorgen wij altijd voor de juiste kandidaat voor het invullen van een vacature.

Heeft u een tijdelijke vacature in e-commerce? Via onze dienst interim management recruitment, leveren wij snel kandidaten voor het tijdelijk invullen van een functie.

MR Consultants heeft zich als een van de eerste werving en selectie bureaus gespecialiseerd in e-commerce vacatures. Hierdoor hebben wij een unieke expertise in e-commerce functies opgebouwd. Functies die wij de laatste jaren succesvol hebben ingevuld zijn:

  • E-commere manager
  • Specialist in E-commerce
  • Account Manager E-tail
  • Online Marketeer
  • Database Marketeer
  • Director of E-commerce
  • Webshop manager

Opdrachtgevers komen uit diverse branches zoals, Retail, Online, B2B, Food, Logistiek, Solar, Fashion, Dienstverlening en logistiek. Vragen over het invullen van uw vacature? Neem contact op, wij vertellen graag meer.

Executive Search voor functies in E-commerce