Managementfunctie invullen? Begin hier.

Recruitment Finance Functies

Wij vinden Financieel Managers die ondernemingen laten groeien

management recruiters

Bureau voor het invullen van
finance vacatures

Welke competenties moet de moderne financieel manager hebben?

De werving en selectie van een financieel manager is de laatste jaren een uitdaging geworden. Veel bedrijven zoeken finance professionals, maar hoe vind je die?

De juiste kandidaten reageren niet op een vacature, maar moeten door een finance recruitment specialist benaderd worden om in beweging te komen. 

MR Consultants brengt met unieke software alle financieel specialisten in beeld die passen op jullie vacature. 

Persoonlijk selecteren wij de beste kandidaten en met onze kennis weten wij finance professionals te triggeren voor een overstap.

Finance Recruitment: kies voor de specialist

Onze unieke recruitment methode verbindt finance professionals aan jullie organisatie

Werving en selectie door consultants met financiële achtergrond

Unieke software voor het direct benaderen van kandidaten

Een perfecte match door de MR Consultants finance fit scan

Meten van competenties middels het MR Assessment

Mogelijkheid tot online leren & coaching van kandidaten

Custom-made finance recruitment plan

Door complete data snel de juiste kandidaat

Je kiest niet zomaar een recruitment bureau, maar je wilt iemand die je bedrijf en business begrijpt. Door onze financiële en bedrijfskundige ervaring werken wij niet als standaard recruiter, maar als sparringspartner voor ondernemers.

Uiteindelijk ben je op zoek naar die persoon die past bij het bedrijf en de doelen die je nastreeft. Daarom selecteren wij mensen die weten wat het is om resultaten te behalen en jouw onderneming laten groeien.

Waar vind je dan die finance professionals? Onze unieke software maakt het mogelijk om 99% van alle financieel managers direct te benaderen. Dit betekent dat wij op basis van een intake de kandidaat kunnen vinden die past bij de wensen van onze opdrachtgevers. Door onze resultaatgerichte aanpak zijn wij zeer succevol in het hunten van de juiste personen en weten deze met een onderbouwd verhaal te bewegen naar een andere functie.

Garantie op een passende match

Wij zijn gericht op lange termijn successen en daarom mogen wij veel klanten tot onze vaste opdrachtgevers rekenen. Onze unieke werving en selectie proces voor finance people is zeer succesvol, dit vertaalt zich in langdurige arbeidsovereenkomsten. Mocht de match toch niet goed blijken dan zorgen wij voor een betere match.

Ook wanneer u op zoek bent naar een interim finance manager is MR Consultants het bureau. Via onze dienst interim management recruitment, leveren wij snel de juiste professional voor een tijdelijke opdracht.

Voor diverse opdrachtgevers heeft MR Consultants de laatste jaren een breed spectrum van finance functies ingevuld. MR Consultants is trots een expertise in finance recruitment opgebouwd te hebben. Functies die wij hebben ingevuld zijn onder andere:

  • Financieel directeur
  • Financial Controller
  • Business Controller
  • Accountant
  • Auditor
  • Financieel Manager

Opdrachtgevers voor financiële vacatures die wij succesvol hebben ingevuld komen uit diverse branches zoals: Retail, Online, E-tail, B2B, dienstverlening, vastgoed, it, groothandel, solar en logistiek. Benieuwd hoe wij met een op maat gemaakt recruitment plan uw finance vacature invullen? Neem dan contact op.

Headhunter voor finance functies