Managementfunctie invullen? Begin hier.

Werving en selectie HR Manager

Op zoek naar een vernieuwende HR manager? Management Recruiters is het werving en selectiebureau met een focus op human resource management functies. Wij vinden de kandidaat passend bij jouw bedrijfsdoelstellingen. 

Het werving en selectie bureau voor HR management

Effectieve werving en selectie van jullie HR Manager. 

De functie van HR Manager is de laatste jaren sterk veranderd. In deze krappe arbeidsmarkt is het lastig innovatieve managers te vinden die jouw human resource proces naar een hoger plan tillen. 

Management Recruiters werkt op een unieke manier om jullie vacature voor HR Manager in te vullen. 

Onze unieke software brengt op basis van een op maat gemaakt recruitment plan heel de markt van HR Manager die passen bij jullie bedrijf en vacature in kaart. 

Onze HR Management achtergrond stelt ons in staat snel in contact te komen met de juiste profielen. Selecteer niet alleen uit actieve kandidaten maar ga voor de beste persoon voor jullie HR vacature.  Door een actieve headhunting zorgen wij voor kandidaten die passen qua ervaring, opleiding en achtergrond. En nog belangrijker, passend bij het DNA van jouw bedrijf en medewerkers.

Neem contact op met de werving en selectiespecialist van HR Managers.  

Recruitment aanpak voor HR Manager

Een succesvolle strategie

De werving van goede HR Managers vraagt om een duidelijk plan van aanpak. Daarom werken wij met Headhunters die weten wat het is om succesvol een HR functies in te vullen. Als executive search bureau voor HR management functies helpen wij B2B bedrijven bij het invullen van human resource vacatures op managementniveau. Met een beproefde recruitmentmethode zorgen wij voor de juiste kandidaat bij elke HR Management rol.

MR Consultants beschikt met haar unieke software over de grootste database van HR professionals. Op basis van een intake stellen wij een search strategie op en benaderen rechtstreeks kandidaten die voldoen aan de wensen van onze opdrachtgevers. Onze hr management achtergrond helpt ons met het vinden van de juiste personen. Door het stellen van de gerichte vragen en te werken met een wervende pitch weten wij passende kandidaten te bewegen voor een overstap. Deze aanpak maakt ons zeer succesvol in het recruiten van human resource professionals.

HR functies zijn de laatste jaren sterk veranderd. Er is meer aandacht voor medewerkers en uitdagingen als verzuim en talentmanagement staan bovenaan de agenda. Als recruitmentbureau focussen wij op nieuwe HR functies waarbij een hoogwaardige dienstverlening geleverd wordt. 

Ook wanneer u op zoek bent naar een tijdelijke interim HR manager is MR Consultants het bureau. Via onze dienst interim management recruitment, leveren wij snel de juiste HR professional voor een tijdelijke opdracht.

Voor diverse opdrachtgevers heeft MR Consultants de laatste jaren een breed spectrum van HR management functies ingevuld. Functies die wij hebben ingevuld zijn onder andere:

  • HR Directeur
  • HR Manager
  • CHRO
  • Teamleider Salarisadministratie
  • Senior Business Partner
  • HR Director

Deze functies hebben wij ingevuld in diverse branches waaronder: finance, maakindustrie, internationaal, groothandel, IT, Pharma, dienstverlening en vastgoed.

werving hr manager

Daarom kies je voor de specialist.

Onze unieke recruitment methoden verbinden de juiste HR manager aan jullie organisatie

Werving en selectie door consultants met human resource management ervaring.

Unieke software brengt de gehele markt van passende HR profielen in kaart. 

Headhunten en direct benaderen van passende kandidaten. 

Meten van competenties middels het MR HR Assessment

Unieke match op ervaring en passend bij DNA van bedrijf. 

Custom-made werving en selectie plan

Resultaatgericht. Onze aanpak leidt naar de gewenste invulling.  

Resultaatgericht voor onze klanten

Gericht op succes, dat zijn onze consultants. Of u nu op zoek bent naar de beste managers via onze recruitment diensten of advies wenst over outplacement, wij zorgen voor resultaat.

Als ervaren managers werken wij resultaatgericht voor onze opdrachtgevers. De laatste jaren zijn wij zeer succesvol in het invullen van diverse MT functies voor uiteenlopende bedrijven. Benieuwd hoe wij de juiste HR professional voor jullie organisatie weten te vinden?