Managementfunctie invullen? Begin hier.

Werving en selectie Sales Manager

Op zoek naar een resultaat gerichte sales manager? Via Management Recruiters vind je de kandidaat passend bij jouw DNA en bedrijfsdoelstellingen.

Het werving en selectie kantoor voor sales management

Hoe vind je de juiste sales manager?

De werving en selectie van een sales manager of sales director is een vak apart. Waar vind je de juiste mensen en hoe weet je wanneer iemand geschikt is voor jouw organisatie? 

Management Recruiters werkt op een unieke manier om jouw ideale sales management professional te vinden. Wij zorgen ervoor dat je niet afhankelijk bent van actieve kandidaten die reageren op een vacature advertentie. 

Met update to data en innovatieve recruitment methoden brengen we op basis van jullie wensen heel de markt van sales managers in kaart. Niet alleen selecteren uit kandidaten die reageren, maar door actieve headhunting brengen wij ieder passend profiel in aanraking met jullie vacature. Zo matchen wij kandidaten die passen qua ervaring, opleiding en achtergrond, maar nog veel belangrijker passend bij het DNA van jouw bedrijf en klanten. 

Start vandaag met werven en neem contact op met de specialist in sales management werving.  

Werving en selectie van jouw nieuwe sales manager

Wij doen dat via een bewezen methode

Recruitment van sales managers is een vak apart. Daarom werken wij met Headhunters die weten wat het is om succesvol een commerciële functies in te vullen. Als executive search bureau voor sales management functies helpen wij B2B bedrijven bij het invullen van sales vacatures op managementniveau. Met een beproefde recruitmentmethode zorgen wij voor de juiste kandidaat bij uw commerciële vacature.

MR Consultants beschikt met haar unieke software over de grootste database van sales professionals. Op basis van een intake stellen wij een search strategie op en benaderen rechtstreeks kandidaten die voldoen aan de wensen van onze opdrachtgevers. Onze sales management achtergrond helpt ons met het vinden van de juiste personen. Door het stellen van de gerichte vragen en te werken met een wervende pitch weten wij passende kandidaten te bewegen voor een overstap. Deze aanpak maakt ons zeer succesvol in het recruiten van commerciële professionals.

Commerciële functies zijn de laatste jaren sterk veranderd. Grote sales teams zijn opgeheven en verkopen vinden via telefoon, teams of online plaats. Als recruitmentbureau focussen wij op nieuwe commerciële functies waarbij een hoogwaardige dienstverlening geleverd wordt. Uw klanten zitten niet te wachten op een standaard sales manager, maar willen iemand die meedenkt en helpt bij het oplossen van hun probleem. 

Ook wanneer u op zoek bent naar een interim sales manager is MR Consultants het bureau. Via onze dienst interim management recruitment, leveren wij snel de juiste sales professional voor een tijdelijke opdracht.

Voor diverse opdrachtgevers heeft MR Consultants de laatste jaren een breed spectrum van sales management functies ingevuld. Functies die wij hebben ingevuld zijn onder andere:

  • Commercieel Manager
  • Sales Manager
  • Commercieel directeur
  • Key Account Manager
  • Business Development Manager
  • CCO
  • Sales Director

Deze functies hebben wij ingevuld in diverse branches waaronder: retail, maakindustrie, internationaal, groothandel, IT, Pharma, dienstverlening en vastgoed.

werving sales management

Daarom kies je voor de specialist.

Onze unieke recruitment methoden verbinden de juiste sales manager aan jullie organisatie

Werving en selectie door consultants met sales management ervaring.

Unieke software brengt de gehele markt van passende kandidaten in kaart. 

Headhunten en direct benaderen van passende kandidaten. 

Meten van competenties middels het MR Sales Assessment

Unieke match op ervaring en passend bij DNA van bedrijf. 

Custom-made werving en selectoe plan

Resultaatgericht. Wij zorgen voor resultaat.